Legenda Allergenenlijst

X  zit erin
? zou kunnen via kruisbesmetting
0 is de kans aanwezig


Ambachtelijke vlaaien
Dagelijks worden onze vlaaien, vers voor u, op ambachtelijke wijze gebakken door een team enthousiaste banketbakkers.

Dat wil zeggen dat er nog veel handwerk aan te pas komt, zoals het vullen van de vlaaien, het opleggen van het fruit en de versieringen aanbrengen.

De kwaliteit wordt dagelijks gecontroleerd in de bakkerij en deze controle wordt in de winkels nogmaals uitgevoerd.

Producten
We gebruiken uitsluitend producten van hoge kwaliteit, geleverd door verschillende toeleveranciers die weten als geen ander hoe hoog de kwaliteitseisen van ons zijn.

In de vlaaien en de taarten wordt er enkel gebruik gemaakt van scharreleieren. Daarbij zijn alle producten vrij van AZO kleurstoffen en bij vele producten is de varkens gelatine vervangen door runder gelatine.

Allergenenlijst
In de allergenenlijst kunt u zien welke producten in onze taarten en vlaaien verwerkt zijn. Tevens staat hier aangegeven welke vlaaien vrij zijn van alcoholhoudende likeuren en varkens gelatine.

Bij het bereiden van de vlaaien en taarten zorgen wij er voor dat er verantwoordelijk geproduceerd wordt. Zo kunt u optimaal genieten van de lekkerste vlaaien.