Chocolade Advocaat Paas vlaai
Chocolade Advocaat Paas vlaai
Onze paasvlaai is een feestelijke traktatie met een Limburgse bodem, advocaatbavaroise, chocolade en een slagroomkrans. Versierd met mooie paasdecoratie.
Paas slof (advocaat)
Paas slof (advocaat)
De Paasslof is een heerlijke Wenerbodem slof gevuld met advocaatbavaroise en versierd met kleurrijke paasversieringen.
Heerlijk voor bij de koffie!
Paas gebakjes
Paas gebakjes
De mini Paas vlaaitjes zijn gemaakt van een heerlijke limburgse bodem en gevuld met advocaatbavaroise, afgerond met een slagroom krans en versierd met paasversiering.
Bananen soezen
Bananen soezen
Heerlijke soezen afgevuld met bananen slagroom en afgetopt met bananen chocolade.
Paas petit-fours
Paas petit-fours
Onze Paas Petit Fours zijn kleine gebakjes op een Wenerbodempje, gevuld met slagroom of bavaroise en versierd met paasversieringen.
Paas slagroomtaart
Paas slagroomtaart
Deze traditionele slagroomtaart is gemaakt met een luchtige cake en een royale laag slagroom, en wordt afgewerkt met een feestelijke paasversiering.
Advocaatvlaai op krokante bodem
Advocaatvlaai op krokante bodem
Krokante bladerdeeg bodem met een laagje chocolade, gevuld met advocaatbavaroise en zwitserse room afgewerkt met luchtige slagroom rozetten en streepjes chocolade.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog 2 dagen houdbaar