Advocaatvlaai op krokante bodem
Advocaatvlaai op krokante bodem
Krokante bladerdeeg bodem met een laagje chocolade, gevuld met advocaatbavaroise en zwitserse room afgewerkt met rozetten en streepjes chocolade.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Lactose, Cacao, Koriander, Maïs
Bewaaradvies:
Deze vlaai is in de koelkast (tussen de 2 en 7 graden) na de aankoopdag nog 2 dagen houdbaar
De krokante bodem van deze vlaai is voorzien van een laagje chocolade en wordt gevuld met ambachtelijk bereide banketbakkersroom en een laag Zwitserse room.
Hierover komt een mengsel van zwarte bessen, rode bessen, bosbessen, frambozen en wilde braambessen.
Allergenen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Amandelen, Pistachenoten, Selderij, Lupine, Lactose, Koriander, Maïs, Rundvlees, Wortel
Bewaaradvies:
Deze vlaai is mits gekoeld bewaard nog 2 dagen houdbaar.
Spaanse Abrikoos vlaai
Spaanse Abrikoos vlaai
Krokante schelpbodem voorzien van een laagje chocolade, gevuld met abrikozen pulp, afgewerkt met slagroom versierd met gebrande amandelen en pure chocolade.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk,Noten (Schaalvruchten), Amandelen, Lactose, Mais.
Bewaaradvies,
Deze Spaanse abrikoos is mits gekoeld bewaard nog 2 dagen houdbaar.
Heerlijke bladerdeegbodem met een laagje chocolade gevuld met zwitserseroom rijkelijk gevuld metverse zoet aardbeien.
Allergene stoffen:
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Lactose, Maïs
Bewaaradvies:
Deze aardbeikrokant is mits gekoeld bewaard nog 2 dagen houdbaar.
Vers fruitschelp
Vers fruitschelp
Bladerdeegbodem voorzien van een laagje chocolade gevuld met bankerbakkersroom en rijkelijk gevuld met fruit.
Allergene stoffen
Gluten bevattende granen, Tarwe, Ei, Soja, Melk, Noten (schaalvruchten), Pistachenoten, Lactose, Koriander, Maïs, Rundvlees
Bewaaradvies:
Deze vlaai is na aankoop mits gekoeld bewaard nog 2 dagen houdbaar.